PIMIÄ Seikkailu 2021

PIMIÄ järjestetään nyt Rovaniemellä 24.9.-25.9.2021. Olemme saaneet vihiä, että revontulet olisi siellä 😊 Ei kahta ilman kolmatta. Rovaniemi tarjoaa uuden pelikentän seikkailulle, ja hieman korkeus eroja verrattuna Ouluun. Ratamestarilla syyhyää kynä rastinpaikkoja merkatessa, joten rastit ei edelleenkään tule loppumaan.

PIMIÄ on rogaining henkinen tapahtuma lisättynä pienillä yllätyksillä (rasti väärässä paikassa) ja tehtävillä. Kisa alkaa perjantai iltana klo 22:00 ja päättyy seuraavana aamuna klo 6:00. Kartat jaetaan kisaajille reittisuunnittelua varten ennen lähtöä.

 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/761531371217785

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautua voit perinteiseen tapaan verkkokaupassa. Sarjan valitaan vasta lähempänä kisaa joukkuetta rekisteröidessä. 2-5 hengen joukkueet, jokaisen kilpailijan tulee ilmoittautua.

Ilmoittautuminen: https://holvi.com/shop/suuretseikkailijat/

 

Majoitus

Olemme sopineet majoituksesta Lapland Hotels Sky Ounasvaaran kanssa. Hotelli on nätisti pyörällä siirryttävän matkan päässä tapahtumapaikasta, tarkempi tapahtumapaikka ilmoitetaan myöhemmin. Huoneet ovat varattavissa verkkokaupasta www.laplandhotels.com koodilla ALLPIMIÄ.

Tarjoushinnat aukeavat koodilla ajalle 24.9.-25.9.2021. Mikäli haluaa majoittua pidempään, se onnistuu tarjoushinnoin, mutta varaukset tulee tehdä suoraan hotelliin, p. 016 323 400 tai skyhotel@laplandhotels.com.

 

Lisää tietoa tapahtumasta ja osallistumisesta tulee tänne,